Saturday, August 18, 2012

Raya di bumi Korea


Salam Perantauan buat semua yang mengenali diri ini dengan ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin. Semoga raya tahun ini mengeratkan lagi hubungan sesama kita.  haha!

Azpau, Acap, me and Epul.


Video Salam Perantauan 1st Part

Video Salam Perantauan 2nd Part

dengan ingatan tulus ikhlas,

11 comments:

  1. wahh raya di perantauan :) Selamat hari raya !

    ReplyDelete
  2. Wah. raya sakan kan? haha.
    Selamat Hari Raya. Kirim salam dekat Lee Min Ho sekali.
    xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je... selamat hari raya jugak...
      tak jumpa lah XD

      Delete
  3. wah bestnya dpt p korea.. wlupun tlewat ckit..slmat hari raya ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... best2... raya korban dah... haha

      Delete
    2. hahahahai..itulah pasal ;p nsb raya jua bukn TBC

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete